CV
2014 – Nu
Adm. Direktør / CEO Tommys Totalservice ApS
Feb 2014 – Jan 2015
Altmuligmand – Ejendomsgruppen
Jan 2013 – Dec 2013
Lagerchef – SSCI
Maj 2010 – Okt 2010
Brolægger – Dic Nedbrydning og anlæg
Jan 2008 – Dec 2013
Dækmontør – Big Wheels
Jan 2004 – Dec 2014
Karosseriteknikker/pladesmed – AE Auto
Apr 2001 – Jan 2009
Altmuligmand – Stald Lundager

Mit navn er Tommy Christiansen
Jeg er 31 år og selvstændig inde for Ejendomsservice. Jeg går ind for kompromis og ærlighed. Jeg er meget loyal og effektiv. Jeg udfører et godt stykke arbejde, så tilfredsheden er helt i top hos dig som kunde. Jeg er god til at lytte til mine kunders ideer og ønsker, så vi i fællesskab finder den bedste løsning.

Jeg er meget kreativ
Har du et ønske som ligger udover det sædvanlige som f.eks Et legehus, gyngestativ, eller måske en hemmelig hule til ungerne , står jeg også klar til at udføre den opgave. En stor del af mit arbejde er sæsonpræget og i den forbindelse har jeg har specielt fokus på visse opgaver, alt efter årstiden.

Om sommeren
lægger jeg mest vægt på opgavetyper som havearbejde, træfældning, brolægning og generelle udendørs opgaver. Om vinteren lægger jeg mest vægt på opgavetyper som indendørs renovering, snerydning/saltning. Nogle gange kan der være behov for at visse opgavetyper ordnes uden for sæsonen, hvis omstændighederne ellers tillader det.

Lidt om min tid som handyman
Jeg har altid været interesseret i byggearbejde og alt hvad der angår Ejendomsservice. Jeg arbejdede på en gård som 15 årig og der startet min interesse som Handyman. Jeg var førstemand på gården og lavet stort set alle løbende opgaver, lige fra havearbejde, markarbejde, til træ og metalarbejde osv. På gården havde jeg også rutine opgaver, hvor jeg i en tidlig alder lærte om ansvar og struktur. Opgaverne voksede som jeg gjorde og den dag i dag , udfører jeg stadigvæk opgaver for dem der havde gården.

Min erfaring med totalrenovering
Jeg har erfaring med at renovere både huse og lejligheder. Jeg har en meget bred viden og de specielle forhold der gør sig gældende når man renoveret ældre bygninger. Jeg har et godt øje, for beregning af omfanget ved div. renoveringer & skader. Jeg har også erfaring fra nedbryder-branchen og har derfra lært meget om organiseret nedbrydning og miljøvenlig håndtering/sortering af affald.