Private

Havearbejde

Jeg laver alle større anlægsopgaver i haven for private. Jeg er eksempelvis ekspert i udlægning af rullegræs. (Se Galleriet) Jeg kan også klippe din hæk, kører skrald væk, slå dit græs, rense dit afløb, rengører dine tagrender, osv. Hvis I står og overvejer om det kan svarer sig at få hjælp til haven, så giv mig et kald og fortæl mig om jeres ideer og forslag, så laver jeg et skræddersyet og uforpligtende tilbud. I skal selvfølgelig bruge jeres tid på det I er gode til, og lade mig om alt det andet.

Maler, tømrer & mureropgaver

Jeg hjælper med maler, tømrer og mureriopgaver. Ingen opgave er for stor eller lille til mig og har jeg brug for ekstra mandskab til opgaven, så har jeg folk parat.

Montering

Jeg laver mange opgaver indenfor montering. Jeg hjælper med ophængning af billeder & gardiner, fastgørelse af ledninger, nedsætning & opsætning af diverse inventar, justeringer af døre & vinduer, udskiftning af vandhaner, samle møbler og meget mere! Brug tiden fornuftigt, gør det du er god til – og lad Tommys Totalservice hjælpe dig hvor det praktiske presser.

Erhverv

Havearbejde

Har jeres firma et grønt areal som I ikke har tid til at passe og pleje? Hyr Tommys Totalservice til at komme og klippe hækken, holde græsplanen på plads, til rensning af tagrender eller lignende. Med andre ord udfører jeg alle større anlægsopgaver samt arealvedligeholdese, som i det daglige kan være meget tidskrævende og uoverskueligt for en hvilken som helst virksomhedsejer.

Konstruktionsarbejde

Jeg har en bred erfaring indenfor en række håndværkerfag, og kan således hjælpe med både male- tømrer- og mureropgaver. Så hvis jeres firma står og har brug for noget ombygning, opbygning eller nedrivning, uanset om det er indendørs eller udendørs, så kan vi sammen finde en ordentlig løsning. Igen, hvis I går og overvejer om det skal laves, så skal det nok laves!

Mandsskabsleje

Har i brug for en ekstra mand, så tilbyder Tommys Totalservice Mandsskabsleje, så i kan nå i mål med opgaven til tiden.

Montering

Er i ved at flytte i nye lokaler? Trænger kontoret til et praktisk pift? Som handyman har jeg flair for at få ting til at fungerer, så også ved monterings opgaver kan jeg yde en stor hjælp. Hvad end opgaverne består af ophængning af billeder og gardiner, fastgørelse af EBD udstyr/ledninger, opsætning og nedtagning af diverse inventar, installering af vandhaner, vinduer eller andet så kan jeg sørge for at arbejdet udføres hurtigt, effektivt, ordentligt og til en attraktiv pris. Brug tiden fornuftigt, gør det du er god til – og lad Tommys Totalservice hjælpe dig hvor det praktiske presser.